DIT. is improvisatie. theater. cabaret.

DIT. is een nieuw Nederlands improvisatie- en cabaretgezelschap. DIT. zet live en zonder herkansingen een aanstekelijke mix neer van improvisatie, theater en cabaret. Wij gaan verder waar TV ophoudt!

DIT. maakt creatieve en betrokken shows die voor een groot publiek toegankelijk zijn. De spelers dagen elkaar voortdurend uit om op de toppen van hun improvisatievermogen te spelen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel gehouden wordt.

De cast van 9 acteurs en 2 muzikanten zijn stuk voor stuk spelers met een achtergrond in improvisatie, comedy, musical, theater en dans. Meerdere spelers zijn op diverse festivals en wedstrijden in de prijzen gevallen (waaronder het improvisatie songfestival en het Nederlands Kampioenschap Theatersport).

Bericht van de voorzitter

Goedendag. Onze acteurs en muzikanten mogen dan bekend staan om hun improvisaties, dit betekent nog niet dat het bij DIT een en al chaos en kermis is. Hallo zeg. Een stoel is een stoel en als u een kaartje heeft bemachtigd dan mag u ergens zitten. Wij zijn een serieus theatergezelschap met een echt kantoor en onze visitekaartjes zijn Europees aanbesteed.

Afijn, ik wil u graag van het volgende verzekeren: terwijl op het podium vanalles kan gebeuren, kunt u er zeker van zijn dat achter de schermen mensen ingespannen naar computerschermen staren. Een gerust gevoel.

Ik zie u graag eens in het theater, of kom anders eens langs op kantoor, om geheel vrijblijvend eens door wat spreadsheets te neuzen. De koffie staat klaar!

Ron Zakenpartner.