DIT. is improvisatie. theater. cabaret.

DIT. is een nieuw Nederlands improvisatie- en cabaretgezelschap. DIT. zet live en zonder herkansingen een aanstekelijke mix neer van improvisatie, theater en cabaret. Wij gaan verder waar TV ophoudt!

DIT. maakt creatieve en betrokken shows die voor een groot publiek toegankelijk zijn. De spelers dagen elkaar voortdurend uit om op de toppen van hun improvisatievermogen te spelen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel gehouden wordt.

De cast van 9 acteurs en 2 muzikanten zijn stuk voor stuk spelers met een achtergrond in improvisatie, comedy, musical, theater en dans. Meerdere spelers zijn op diverse festivals en wedstrijden in de prijzen gevallen (waaronder het improvisatie songfestival en het Nederlands Kampioenschap Theatersport).

DIT. voor uw bedrijf


De wervelende DIT. show waarin van alles kan gebeuren en het publiek de bron van inspiratie is, kan ook naar u toe komen!
De DIT. crew heeft jaren ervaring in het geven van bedrijfs shows en workshops en ze kunnen ook op uw feest of evenement hun verrassende show geven. Thema's of onderwerpen die specifiek voor uw bedrijf van belang zijn kunnen professioneel worden verwerkt in onze voorstelling.

Neem contact met ons op om te bespreken wat uw wensen zijn en wat er nodig is om er een geslaagde voorstelling van te maken.
Lieselotte Nooyen.
Telefoon: 06-48771696
E-mail: info@ditistheater.nl