DIT. is improvisatie. theater. cabaret.

DIT. is een nieuw Nederlands improvisatie- en cabaretgezelschap. DIT. zet live en zonder herkansingen een aanstekelijke mix neer van improvisatie, theater en cabaret. Wij gaan verder waar TV ophoudt!

DIT. maakt creatieve en betrokken shows die voor een groot publiek toegankelijk zijn. De spelers dagen elkaar voortdurend uit om op de toppen van hun improvisatievermogen te spelen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel gehouden wordt.

De cast van 9 acteurs en 2 muzikanten zijn stuk voor stuk spelers met een achtergrond in improvisatie, comedy, musical, theater en dans. Meerdere spelers zijn op diverse festivals en wedstrijden in de prijzen gevallen (waaronder het improvisatie songfestival en het Nederlands Kampioenschap Theatersport).

Zomerstop

Na een geslaagd eerste seizoen houdt DIT momenteel een zomerstop. We bedanken ons publiek voor hun trouwe opkomst, lach en support. En die support was nodig. Op 23 april overleed David Dabekaussen, uitvoerend producent en mede-oprichter van DIT. Na zijn overlijden gaf DIT twee benefietshows. De opbrengst van 2500 euro is inmiddels overgemaakt aan de Stichting VU steunfonds Hematologie. We missen David's inspirerende aanwezigheid en gaan verder waar hij aan begon. Met nieuwe shows vanaf september en verdere plannen voor seizoen 2009/2010.
Hou de site in de gaten voor de data van de nieuwe shows.