DIT. is improvisatie. theater. cabaret.

DIT. is een nieuw Nederlands improvisatie- en cabaretgezelschap. DIT. zet live en zonder herkansingen een aanstekelijke mix neer van improvisatie, theater en cabaret. Wij gaan verder waar TV ophoudt!

DIT. maakt creatieve en betrokken shows die voor een groot publiek toegankelijk zijn. De spelers dagen elkaar voortdurend uit om op de toppen van hun improvisatievermogen te spelen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel gehouden wordt.

De cast van 9 acteurs en 2 muzikanten zijn stuk voor stuk spelers met een achtergrond in improvisatie, comedy, musical, theater en dans. Meerdere spelers zijn op diverse festivals en wedstrijden in de prijzen gevallen (waaronder het improvisatie songfestival en het Nederlands Kampioenschap Theatersport).

Nog Een Tribute Show - 10 Mei


Zaterdagavond 10 mei vindt er om 20u30 een uniek improvisatiespektakel plaats in het Betty Asfalt Theater. In deze aan onze dierbare collega David Dabekaussen opgedragen voorstelling willen we minstens 1600 euro ophalen voor de Stichting VU Steunfonds Hematologie.
Niet alleen de stichting word daar beter van, maar ook het publiek: we schotelen jullie een voorstelling van enkele van de beste improvisatiegroepen uit Amsterdam voor, te weten: Aag!, Placebo, Dit is Theater (DIT) en de Fluffy Suicide Bunnies. Performers en theater werken belangeloos mee.

Het wordt een show met maar liefst drie spectaculaire onderdelen.
1. Placebo en de Fluffy Suicide Bunnies
2. Aag! en DIT
3. Een bloedstollende Micetro, gepresenteerd door niemand minder dan Frank.

Zorg dat je later ook kunt zeggen dat je erbij was, en reserveer nu je kaarten à 14 euro per stuk