DIT. is improvisatie. theater. cabaret.

DIT. is een nieuw Nederlands improvisatie- en cabaretgezelschap. DIT. zet live en zonder herkansingen een aanstekelijke mix neer van improvisatie, theater en cabaret. Wij gaan verder waar TV ophoudt!

DIT. maakt creatieve en betrokken shows die voor een groot publiek toegankelijk zijn. De spelers dagen elkaar voortdurend uit om op de toppen van hun improvisatievermogen te spelen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel gehouden wordt.

De cast van 9 acteurs en 2 muzikanten zijn stuk voor stuk spelers met een achtergrond in improvisatie, comedy, musical, theater en dans. Meerdere spelers zijn op diverse festivals en wedstrijden in de prijzen gevallen (waaronder het improvisatie songfestival en het Nederlands Kampioenschap Theatersport).

Nog één keer lachen voor het bloedserieuze EK Voetbal begintKom zelf kijken waarom DIT de beste improgroep van Nederland is.
Het Betty Asfalttheater ontving een recordaantal bezoekers, doordat de voorstellingen van DIT maar liefst vijf van de zes keren uitverkocht waren! Nu sluiten we ons eerste seizoen af met een grandioze finale op 6 juni. Kom kijken naar een voorstelling met gloednieuwe sketches, liedjes en improgames.
Luid de zomer lachend in met de laatste DIT-voorstelling van dit seizoen, op 6 juni om 20.30 uur in het Betty Asfalt Complex te Amterdam. Reserveer nu!


DIT heeft maar liefst 3000 euro bijeen helpen brengen voor de Stichting Steunfonds Hematologie van het VU-ziekenhuis, ter nagedachtenis aan David Dabekaussen.
Dankzij de drie uitverkochte voorstellingen van DIT, The Fluffy Suicide Bunnies, Placebo en Easylaughs én dankzij de gulle bijdrage van TVA is er meer dan 3000 euro ingezameld. Hartelijk dank aan iedereen die, op wat voor manier dan ook, een bijdrage heeft geleverd.